CUSTOMER FOCUSED & COMMITTED TO EXCELLENCE

Traduceri Business

Traducerile Business reprezintă una dintre preocupările noastre de bază, astfel că suntem încântați să vă oferim traduceri de cea mai înaltă calitate în orice domeniu de afaceri și în orice combinație de limbi.

Traduceri Tehnice

Traducerile Tehnice furnizate au la bază două componente esențiale – nivelul avansat de cunoastere a limbii și cunostințele solide a terminologiei de specialitate.

Traduceri ICT

Traducerile ICT necesită o atenție deosebită! Odată tradus conținutul Soft-urilor si aplicațiilor Web, acesta trebuie adaptat pentru a se preta utilizării la nivel Global!

Traduceri Media

Televiziune, teatru, cinema sau produse publicitare audio-video, pentru toate acestea TranslationFactory vă oferă garanția calității traducerii și adaptării la cultura țintă.

Traduceri Personale

TranslationFactory a creat serviciul Traduceri Personale pentru a oferi clienților săi 100% Suport si Confidențialitate pentru traducerea documentelor cu caracter personal.

Proofreading

TranslationFactory oferă serviciul premium Proofreading. Examinăm cu atenție textul dumneavoastră în vederea detectării și corectării erorilor de gramatică, ortografie și stil pentru a asigura acurațea și relevanța culturală necesare.

GARANȚIILE NOASTRE

Vă promitem

Să fim partenerul Dumneavoastră de încredere în ceea ce privește proiectele de traducere și să vă punem la dispoziție cele mai bune servicii, la cele mai convenabile prețuri.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciul pentru care ați plătit, vă oferim imediat un proofreading suplimentar gratuit.

Există posibilitatea de a vi se restitui în totalitate suma plătită. Tot ce trebuie să faceți este să ne aduceți acest fapt la cunoștință și vă asigurăm că nu veți fi dezamăgit!

Vom respecta confidențialitatea materialelor fiecărui client in parte. Indiferent de subiectul, tipul sau dimensiunea traducerii, nu vor exista diferențe în politica noastră privind confidențialitatea.

Partenerii noștri:
Grampet Group
Extreme Training
Antaripa
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Sales4Life
Shalimar – Storm International
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Laveco LTD
Transmedika

Testimoniale
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director