Traduceri Business

Traducerile Business reprezintă una din dintre preocupările noastre de bază, astfel că suntem încântați să vă oferim traduceri de cea mai înaltă calitate în orice domeniu de afaceri și în orice combinație de limbi.

Business Translations
Traduceri Tehnice

Traducerile Tehnice furnizate au la bază două componente esențiale – nivelul avansat de cunoaștere a limbii și cunoștințele solide a terminologiei de specialitate.

Technical Translate
Traduceri ICT

Traducerile ICT necesită o atenție deosebită! Odată tradus continutul Soft-urilor și aplicațiilor Web, acesta va fi si adaptat pentru a se preta utilizării la nivel global!

IT Translation
Traduceri Media

Televiziune, teatru, cinema sau produse publicitare audio-video, pentru toate acestea TranslationFactory vă oferă garanția calității traducerii și adaptării la cultura țintă.

Media Translate
Documente Personale

TranslationFactory a creat serviciul Traduceri Personale pentru a oferi clienților săi 100% Suport și Confidențialitate pentru traducerea documentelor cu caracter personal.

Personal Matters
Proofreading

Serviciul premium Proofreading presupune examinarea cu atenție a textului dumneavoastră în vederea detectării și corectării erorilor de gramatică, ortografie și stil pentru a asigura acurațea și relevanța culturală necesare.

Proofreading

Partenerii noștri:
Antaripa
Extreme Training
Sales4Life
Laveco LTD
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Transmedika
Shalimar – Storm International
Grampet Group

Testimoniale
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director