Când vine vorba despre materiale multimedia de promovare, TranslationFactory va transmite cuvintele tale pe înțelesul tuturor. Oferim cu drag clienților noștri traducerea materialelor video, audio, modulelor de eLearning pentru traininguri și workshop-uri sau site-uri web.

Indiferent că este pentru televiziune, teatru, cinema, publicitate sau pentru afacerea dumneavoastră, TranslationFactory va traduce competent materialele Audiovizuale, respectând particularitățile culturii țintă.

Internetul a revoluționat fiecare industrie și, desigur, cea a traducerilor nu este o excepție. Web-ul și Online-ul generează o cantitate substanțială de conținut ce necesită traducere. Multimedia   câștigă tot mai mult teren. Industria de jocuri video are un impact important marcat, organizațiile dându-și seama de importanța accesibilității prin web nu numai din motive financiare, ci și de incluziune.

Oferim servicii de traducere pentru industria filmului, audio, producții video, dublări și subtitrări.

ACESTEA SUNT DOAR CÂTEVA DINTRE SERVICIILE PE CARE LE OFERIM:

Transcriere

Traducere

Voice-over

Editare video

Subtitrare

Dacă aveți un proiect cu totul special, pentru care nu se potrivesc serviciile menționate mai sus, vom fi bucuroși să ne ocupăm de el, de asemenea. Dacă nu aveți, vom face fiecare proiect de-al dumneavoastră special.

Așadar, atunci când vine vorba despre răspândirea cuvintelor dumneavoastră prin canale multimedia, le vom adapta pe înțelesul tuturor.

Ne ajutăm clienții să traducă materiale în format video, audio, module de eLearning pentru traininguri și workshop-uri sau site-uri web.

Partenerii noștri:
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Transmedika
Sales4Life
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Shalimar – Storm International
Grampet Group
Extreme Training
Laveco LTD
Antaripa

Testimoniale
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator