Într-o lume în care se vorbesc peste 6000 de limbi și internaționalizarea este comună multor companii, este esențial să găsești un furnizor de servicii de traducere de încredere.

TranslationFactory, companie specializată in servicii de traducere cu o echipă profesionistă și dedicată, este partenerul de care are nevoie afacerea dumneavoastră!

Traducerile Business reprezintă una dintre preocupările noastre majore, astfel că suntem bucuroși să vă oferim servicii de traducere de înaltă calitate în orice domeniu și orice combinație de limbi aveți nevoie.

CÂTEVA DINTRE PROIECTELE DE TRADUCERI BUSINESS OFERITE:

Acte juridice și Certificate

Traducerea eronată chiar și a celei mai mici părți a unui Instrument Juridic cum ar fi actele notariale, actele emise de instanțele de judecată, actele legislative, etc., poate produce pierderi semnificative de bani sau chiar poate duce la procese în instanță.

Este esențial să se asigure corespondența exactă a drepturilor și obligațiilor între textul sursă și traducerea acestuia.

Prin urmare doar traducătorii autorizați specializați se vor ocupa de traducerile cu caracter juridic!

Prezentări de Afaceri

Potrivit unor specialiști în discursuri publice, elementele de bază ale unei prezentări de afaceri reușite sunt:

– Mesajul cheie trebuie să ajungă la fiecare persoană din publicul țintă.
– Publicul dumneavoastră trebuie să înțeleagă mesajul!
– Argumentele trebuie să fie convingătoare.

Evitați ridicolul atunci cand faceți o primă prezentare a companiei dumneavoastră unui partener de afaceri străin!

Se spune pe bună dreptate că ai „o singură șansă” pentru a face o primă impresie favorabilă, mai ales în mediul competitiv acerb din zilele noastre.

Echipa TranslationFactory va fi onorată să elaboreze o traducere atrăgătoare a prezentării companiei dumneavoastră!

Contracte / Acorduri

Atunci când semnați un contract va trebui să respectați termenii săi, indiferent dacă i-ați citit și înțeles sau nu!

De aceea este atât de important să se evite greșelile sau înțelegerea eronată a contractului.

Contractele încheiate între părți din țări diferite suferă de cele mai multe ori de deficiențe de traducere atunci când nu sunt traduse de specialiști, ceea ce face uneori imposibilă derularea acestora.

Colaborăm cu traducători autorizați în domeniul juridic de cea mai bună calitate și suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă sprijini.

Traduceri Planuri & Strategii de afaceri

“… Un plan de afaceri reușit poate face dintr-o afacere bună una credibilă, ușor de înțeles și atractivă pentru cineva care nu este familiarizat cu domeniul respectiv. Scrierea unui plan de afaceri bun nu poate garanta succesul, dar poate parcurge o bună parte din drumul spre reducerea posibilităților eșecului. ” [Eric S. Siegel, Brian R. Ford, Jay M. Bornstein, “Ghidul Planulului de afaceri Ernst & Young”]

Planurile de afaceri sunt cele mai bune instrumente decizionale!

TranslationFactory va pregăti planul de afaceri în limba dorită, astfel încât vă veți face înțeleși și credibili la nivel mondial.

ALTE INSTRUMENTE DE AFACERI PE CARE LE TRADUCEM:

Rapoarte CRM și ERP

Evidențe contabile

Corespondență de afaceri / e-mailuri

Newslettere

Partenerii noștri:
Grampet Group
Antaripa
Sales4Life
Extreme Training
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Transmedika
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Shalimar – Storm International
Laveco LTD

Testimoniale
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator