TranslationFactory

Adresă:

Str. Leonida Varnali nr. 18., sector 1, Bucharest

Număr telefon:

+40 723 134 930

Email:

office@translationfactory.com

tf.traduceri@gmail.com

Orar:

Luni – Duminică | 24/7

Cauți un job?

Află mai multe despre oportunitățile TranslationFactory!

logo_proz

Contactează-ne!

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Număr telefon

Companie

Subiect

Mesajul tău

Partenerii noștri:
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Transmedika
Laveco LTD
Grampet Group
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Antaripa
Shalimar – Storm International
Sales4Life
Extreme Training

Testimoniale
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator