TranslationFactory este o agenție de traduceri formată din tineri profesioniști, capabilă să facă față oricărei provocări.

Având o rețea extinsă de colaboratori, clienții noștri pot beneficia de traduceri calitative în orice domeniu, de la economic și juridic, până la tehnic și medical.

Viziunea noastră

TranslationFactory aspiră către statutul de companie de referință în domeniul serviciilor de traducere și localizare.

Misiunea noastră

Furnizăm soluții „câștigătoare” pentru clienții noștri, prin:

înțelegerea în totalitate a nevoilor acestora
calitate ireproșabilă
predarea lucrărilor la timp

Valorile noastre

Suntem o afacere de familie și avem o echipă mare de profesioniști!
Suntem orientați către clienți și către obținerea rezultatelor!
Acordăm o atenție deosebită calității serviciilor oferite!
Gândim și acționăm pe termen lung!

Partenerii noștri:
Extreme Training
Shalimar – Storm International
Grampet Group
Transmedika
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Sales4Life
Laveco LTD
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Antaripa

Testimoniale
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director