Opțiuni Traduceri
LISTĂ PREȚURI

SUNTEM BUCUROȘI SĂ VĂ TRIMITEM OFERTA NOASTRĂ.

Email (obligatoriu)

SIMULARE COST

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Timp livrare

Mesajul Tău

GARANȚIILE NOASTRE

Vă promitem

Partener de încredere

Să fim partenerul Dvs. de încredere în ceea ce privește proiectele de traducere și să vă punem la dispoziție cele mai bune servicii, la cele mai convenabile prețuri.

Satisfacție totală

În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciul pentru care ați plătit, vă oferim imediat un proofreading suplimentar gratuit.

Rambursare

Există posibilitatea de a vi se restitui în totalitate suma plătită. Tot ce trebuie să faceți este să ne aduceți acest fapt la cunoștință și va asigurăm că nu veți fi dezamăgit!

Confidențialitate

Vom respecta confidențialitatea materialelor fiecărui client in parte. Indiferent de subiectul, tipul sau dimensiunea traducerii, nu vor exista diferențe în politica noastră privind confidențialitatea.

Partenerii noștri:
Extreme Training
Transmedika
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Antaripa
Sales4Life
Grampet Group
Shalimar – Storm International
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Laveco LTD

Testimoniale
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager