Este evident că atunci când un client apelează la serviciul de proofreading este vorba despre un document extrem de important!

TranslationFactory vă conferă siguranță prin intermediul traducerilor de calitate înaltă, realizate de traducători autorizați.

Proofreading-ul reprezintă procesul examinării unui text în vederea detectării și corectării erorilor și greșelilor de gramatică, ortografie și stil, în vederea asigurării acurateței și relevanței culturale a documentelor dumneavoastră.

Deși pare un procedeu destul de simplu, implică de fapt o cantitate mare de energie.

Specialiștii TranslationFactory vor utiliza orice tehnică necesară pentru a-și duce la bun sfârșit responsabilitatea asumată de a efectua un proofreading 100% corect și predat la termenul stabilit.

 • tehnica “citirii cu glas (voce tare)” a materialelor de corectat, tehnică ce asigură identificarea rapidă a erorilor de semantică;
 • tehnica “un singur rând” – se acoperă celelalte rânduri pentru ca traducătorul să se poată concentra doar asupra rândului citit;
 • tehnica “greșelilor repetitive” – folosim intrumentele de cautare pentru a corecta cele mai uzuale greșeli repetitive;
 • tehnica “read again” – materialul va fi parcurs încă o dată pentru corectarea greșelilor finale, inclusiv a celor de ortografie.

și multe alte metode…

Partenerii noștri:
Cabinet de Avocat | Mario Ianculescu
Transmedika
Laveco LTD
Grampet Group
Extreme Training
Birou Notarial Dumitrache si Stanescu
Shalimar – Storm International
Antaripa
Sales4Life

Testimoniale
 • Translation Factory este unul dintre partenerii nostrii pe care ne bazam in derularea diverselor proiecte. Inregistrarea Produselor de Protectia Plantelor, Biocidelor si Fertilizantilor prespune o atentie deosebita fiind domenii specializate si prin urmare acuratetea datelor este foarte importanta. Cu ajutorul Companiei Translation Factory am reusit sa ne atingem obiectivele stabilite.
  Antaripa
  Alina Marcu - Managing Director
 • Felicitări pentru serviciile excelente oferite! TranslationFactory este unul dintre instrumentele noastre preferate atunci când vine vorba de traduceri profesionale. Comunicarea cu ei este întotdeauna foarte ușoară, ceea ce salvează timp și bani. Vă recomand cu încredere  să apelați la serviciile lor de traducere, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe alte aspecte esențiale ale afacerii.
  Shalimar
  Denis Sychev, Manager
 • Inceputul colaborarii mele cu Translation Factory, atunci prin Diana, a coincis cu inceputurile mele in antreprenoriat, cand a trebuit sa fac foarte multe lucruri de unul singur, pentru restul trebuind sa ma incred in alte persoane. Am crezut in Diana si am castigat, adica am primit exact ce aveam nevoie: traduceri corecte, in timp util si la un pret corect. Tot antreprenor sunt, si tot in Diana/Translation Factory cred...
  Transmedika Projects
  Silviu Lungu, MBA - fondator